Meniu

Returnare Produse

 

Conform legislatiei din Romania (reglementata prin OUG 34/2014) puteti sa returnati produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea lor. Pentru cresterea satisfactiei clientilor nostri de pe www.fashionloftboutique.com puteti sa returnati produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice.

 

Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice. Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra, a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email la adresa contact@fashionloftboutique.com prin care renuntati la un produs.Coletul retur trebuie trimis catre SC FASHION LOFT BOUTIQUE SRL, Strada Magura Vulturului, Sector 2, Bucuresti. Nu acceptam colete trimise cu valoare ramburs. Returnarea banilor se face intr-un cont bancar (IBAN), clientul fiind obligat sa ne comunice in scris, prin email, contul bancar (IBAN) in care doreste returnarea banilor si titularul acestuia.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de fashionlofboutique.com

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 3 zile de la retur.

Daca produsul returnat este deteriorat, ne rezervam dreptul de a refuza returnarea acestui produs.

Conform OUG nr. 34/2014 FASHION LOFT BOUTIQUE SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email la adresa contact@fashionloftboutique.com sau la numarul de telefon 0746 695 177.

Conform legislatiei in vigoare, aveti la dispozitie TELEFONUL CONSUMATORILOR - 0219551 al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.

Returnarea produselor se face exclusiv doar prin Fan Curier.